A Tembo uitverkocht

12 mei 2021

Wij willen iedereen die afgelopen weken nog bij ons besteld heeft bedanken! In deze moeilijke tijd hebben jullie ons gesteund en begrip gehad. Daardoor zijn wij nu een stap verder in de afronding. Alle courante voorraad is verkocht dus onze winkels en webshop zijn vanaf nu definitief gesloten. Natuurlijk staat ons nog veel werk te wachten, volg ons op Facebook als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen.

 

 


LEGO walhalla sluit: verslagen door corona

Het LEGO museum Mini Billund en bijbehorende A-Tembo winkels in Wagenberg en Delft gaan stoppen. Zonder bedenker en drijvende kracht kunnen wij niet verder dus zijn we genoodzaakt te sluiten. Het museum zal niet meer open gaan, ook niet wanneer de regels dit wel toe zouden staan. Ook de verkoop van losse onderdelen kunnen we niet meer faciliteren.

Opheffingsuitverkoop
Inmiddels zijn wij begonnen met de opheffingsuitverkoop. Omdat we moeten roeien met de riemen die we hebben is het beste advies wat we kunnen geven: houd onze site in de gaten. Daar gaat komende tijd stapsgewijs veel veranderen.

Profiteren van kortingen
Onze winkel is niet meer gevuld zoals u van ons gewend bent en de nieuwste sets hebben we niet. De komende tijd gaan we de voorraad leegverkopen.

  • Webshop | Om het werk voor ons zo efficiënt mogelijk te maken is het vanaf nu alleen nog maar mogelijk om online te bestellen en direct af te rekenen. U kunt uw bestelling laten bezorgen of afhalen in Wagenberg. Om onze medewerkers te ontlasten zijn wij soms genoodzaakt om de site offline te halen zodat zij de kans krijgen om de orders te verwerken.
  • Winkelbezoek | Het bezoeken van de winkels heeft geen zin meer, de schappen zijn te leeg.
  • Cadeaubon | Voor iedereen die nog een cadeaubon heeft: dit is hét moment om deze te verzilveren. Cadeaubonnen moeten persoonlijk ingeleverd worden, hiervoor kunt u per mail een afspraak maken.
  • Bereibaarheid | Het kan voorkomen dat we vanwege drukte slecht bereikbaar zijn. De site kan overbelast raken. Mails over bestellingen en voorraad kunnen wij niet beantwoorden. Wanneer wij handen tekort komen kunnen wij de telefoon niet opnemen. Al onze energie steken wij nu in het verwerken van de orders om te zorgen dat iedereen zijn bestelde LEGO zo snel mogelijk krijgt.
  • Levertijden | Door de opheffingsuitverkoop zal het drukker zijn dan normaal, hierdoor zijn de levertijden langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.
  • PostNL punt | Het is niet meer mogelijk om bij ons uw pakketten af te halen met uitzondering van pakketten die voor 7 april al bij ons voor u klaar lagen.

Bedankt
Wij willen al onze trouwe klanten, fans, medewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het verwezenlijken van dit levenswerk. Met heel veel pijn in ons hart moeten wij nu afscheid gaan nemen. We hopen jullie komende tijd nog te mogen ontvangen met inachtneming van de geldende regels.

Populaire thema's

Resultaten 7 - 9 van 54

Voor iedere leeftijd!

0-2 3-5 6-8 9-11 12+

Onze winkels

Delft
Wagenberg