Huidige acties

Actievoorwaarden Crazy LEGO Days
25% korting geldt bovenop onze standaard lage prijzen van LEGO en DUPLO bouwsets. Op horloges, wekkers, boeken en andere merchandise geldt deze actie niet. De bestelling moet betaald zijn in de actieperiode (20 t/m 23 september 2019).

Vanwege de te verwachten drukte kan het gebeuren dat een set heel snel uitverkocht is, heb je al wel betaald en de set is er toch niet dan krijg je je geld natuurlijk z.s.m. teruggestort. Vanwege de drukte kan het zijn dat verzendingen een paar dagen langer duren dan gebruikelijk. Sets ophalen in de winkel (mits voorradig) is geen probleem mits de bestelling betaald is (vooraf met ideal of in de winkel) binnen de actieperiode. Je kan de bestelling komen ophalen zodra je bericht hebt ontvangen dat de set voor je klaar staat.

Door de drukte aan bijv de kassa kan het ook zijn dat de actuele voorraad indicatie niet correct is.

Bestellingen kunnen gecancelled worden als er geen voorraad meer is. Alleen sets die uitgeleverd kunnen worden deze de actieperiode worden verwerkt.  Het kan zijn dat je een hoger aantal betseld , maar een lager aantal geleverd krijgt Vanwege de grote drukte kan het tot 2 weken duren voordat we alle orders verwerkt hebben. Hartelijk dank voor alle bestellingen, jullie geduld en begrip.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze winkels

Delft
Wagenberg