A-Tembo_Header_2020-3.jpg

LEGO Super Mario

Lego Super Mario komt eraan!

De startbuis, muntjes en vijanden... het is er allemaal!

LEGO Super Mario is er eindelijk - JIPPIE! Voor het eerst kunnen kinderen de spannende uitdagingen uit de wereld van Mario namaken met LEGO stenen dankzij deze volledig nieuwe en interactieve speelervaringen.

Hieronder zit u de LEGO Super Mario set 71360 Avonturen met Mario startset. Deze startset bevat het nieuwe Mario figuur en een beginnende Mario course om later uit te breiden met de vele uitbreidingssets!

71460 Avonturen met Mario starterset

 

Breng je favoriete personage tot leven in de echte wereld met de LEGO® Super Mario™ speelsets! Ga aan de slag met de Avonturen met Mario starter set met LEGO Mario™ – hij kan op allerlei manieren reageren wanneer hij het opneemt tegen vijanden en munten verzamelt. Deel de set anders in en combineer hem met de uitbreidingssets om je eigen levels te bouwen en het op te nemen tegen je vrienden. Ontdek ook de LEGO Super Mario app voor coole digitale bouwhulpmiddelen, leuke spelideeën en het delen van je geweldige creaties!

Uitbreidingspakketten

In het filmpje hieronder wordt uitgelegd hoe de verschillende uitbreidingssets toegepast kunnen worden om je eigen Mario levels te maken!

LEGO Super Mario uitbreidingspakketten

How Lego's Mario sets bring the magic of Nintendo to life - The Verge

Kostuums 

Bekijk hier nog twee leuke filmpjes met uitleg over de verschillende kostuums die het Lego Mario figuur kan dragen, en de grootste set in de lijn: Bowser's kasteel. Gepresenteerd door LEGO Super Mario Lead Designer Jonathan Bennick: 

Alle Mario kostuumsets zijn bij ons te koop voor 8.95 per stuk:

31370: Vuur-Mario

31371: Propeller-Mario 

31372: Kat-Mario 

31372: Bouw-Mario 

Bestel de LEGO Super Mario sets uit deze video:

71365 Piranha Plant Powerslide

71369 Eindbaasgevecht op Bowser's kasteel

Personagepakketten

Fans kunnen unieke LEGO® Mario™ levels maken met de 10 personagepakketten om te verzamelen (71361). Elke verpakking bevat een verrassingspersonage om zelf te bouwen en een actiesteen om te gebruiken in LEGO® Super Mario™ levels. Welke zou het worden? Een Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin of Peepa? De personages zijn ontworpen om te worden gecombineerd met de Avonturen van Mario startset (71360), die de LEGO Mario figuur bevat, voor nog meer speelmogelijkheden.

LEGO Super Mario Personagepakketten

 

Bekijk alle LEGO Super Mario sets

Onze winkels

Delft
Wagenberg