Verzenden

voor vragen over je bestelling, of voorraad of reservering, mail;


Uw bestelling kunt u in onze winkels ophalen of laten versturen. Bestellingen kan je plaatsen via onze website dus niet via email om vergissingen etc te voorkomen. Je kan via de website als je het niet verstuurd wilt hebben ook opgeven in welk filiaal je je bestelling wilt komen ophalen (houdt er wel rekening dat afhankelijk van wat je bestelt het enkele dagen kan duren voordat de artikelen in de winkel van jouw keuze liggen).Snelle levering: op een werkdag besteld (en betaald, op voorraad) voor 16:00,  doorgaans binnen 24 uur verstuurd (vanwege routeplanning postnl, kan het op dinsdag soms niet later dan 12:00). Meestal betekent dit dat je je bestelling de volgende werkdag al in huis hebt, vaak ook op zaterdag.
logo


Bestellingen worden met Postnl verzonden. De kosten hiervoor bedragen 5,95 voor een onverzekerde verzending (geen vergoeding bij beschadiging of vermissing) ongeacht de omvang van de bestelling. De verzendkosten van een verzekerde verzending bedragen 7,95 (Alleen binnen NL/belgie).

 

Vanaf nu ook GOEDKOOP naar Belgie verzenden. De verzendkosten voor een standaard verzending naar Belgie zijn nu gelijk aan de verzendkosten naar Nederland : 5,95

Let op:  Zorg dat het adres wat je opgeeft waar je bestelling naartoe verstuurd moet worden juist is. Postnl werkt op basis van je postcode en huisnummer. Indien je 1 van deze twee verkeerd opgeeft dan liggen de verantwoordelijkheid en de kosten bij de koper, natuurlijk proberen wij je wel te helpen, maar houd rekening met de kosten die Postnl rekent voor verkeerde adressering. Het terugsturen vanaf het juiste adres wordt door Postnl ook berekend, net als het opnieuw versturen. Dus let goed op dat het adres wat je opgeeft waar je bestelling naar toe moet worden verstuurd, correct is.

Onze winkels

Delft
Wagenberg