A Tembo uitverkocht

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling zo snel als mogelijk onder deze omstandigheden. Levertijden zullen langer zijn dan u van ons gewend bent. Per mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Verzendkosten binnen Nederland

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

Bestellingen vanaf €150 GRATIS
Standaard verzending €4,95
Verzekerde verzending €7,95

logo

Bij standaard verzending is er geen vergoeding bij beschadiging of vermissing van je pakket. Meer info

Let op: Zorg dat het adres wat je opgeeft waar je bestelling naartoe verstuurd moet worden juist is. PostNL werkt op basis van je postcode en huisnummer. Indien je één van deze twee verkeerd opgeeft, dan liggen de verantwoordelijkheid en de kosten bij de koper. Natuurlijk proberen wij je wel te helpen, maar houd rekening met de kosten die PostNL rekent voor verkeerde adressering. Het terugsturen vanaf het juiste adres wordt door PostNL ook berekend, net als het opnieuw versturen. Dus let goed op bij het invullen van je adres.

Verzendkosten naar België

Standaard verzending naar België: €5,95

Verzendkosten naar Duitsland

Standaard verzending naar Duitsland: €8,95

Levertijd

Houd u rekening met een langere levertijd!

Ophalen in onze winkels

Als u uw bestelling wilt ophalen in een van onze winkels (Delft of Wagenberg) kun je hiervoor kiezen bij het afrekenen van je bestelling. Betalen kan alleen via iDEAL of Bancontact. Controleer wel even of de gekozen set op voorraad is in de winkel waar u wilt afhalen. Dit kunt u zien bij de voorraadstatus van het artikel.

Als uw bestelling klaar staat krijgt u van ons een bericht met een datum en een tijdslot waarin u uw bestelling kan komen halen.

Ophalen bij PostNL punt

Je kunt bij het afrekenen ook aangeven dat je je pakket wilt ophalen bij een van de PostNL pakketpunten in Nederland. Hiervoor gelden dezelfde verzendkosten als bij een normale verzending.

Bestellingen met preorders

Dit is niet meer mogelijk. 

Heb je een vraag?

Voor vragen over je bestelling, of voorraad of reservering, mail naar