A-Tembo_Header_2020-3.jpg

**Vanwege de omstandigheden door het corona virus kan het wat langer duren voordat je je online bestelling ontvangt. Ook in onze winkels kan het af en toe erg druk zijn, houd daar ajb rekening mee als je bijv. voor losse onderdelen komt.**

Gratis_verzending79.jpg

Pakketpunt.jpg

Action Battle Aanval op Endor 75238

75238-1
Bouw en doe mee aan een spannende LEGO® Star Wars™ Aanval op Endor uitdaging met doelen om te raken, een speeder bike en een bouwbare boom!
LEGO adviesprijs: € 34,99 Onze prijs: € 27,95

free shipping Gratis verzending vanaf €79

Omschrijving

Geef vanaf april 2019 een nieuwe LEGO® Star Wars™ bouw- en speelervaring cadeau met deze 75238 Action Battle Aanval op Endor set. Kinderen zullen het geweldig vinden om de modellen van de boom en de speeder bike te bouwen met hun vrienden en familie. Bereid je voor op actie terwijl zij de krachtige schieters laden en proberen elkaars doel te raken om Wicket de Ewok te laten vliegen en de Scout Trooper op zijn speeder bike van de bouwplaat te gooien. Deze leuke LEGO Star Warsbouwset biedt eindeloos creatief speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Inclusief 2 minifiguren.

75238-2.jpg

  • Inclusief 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Ewok strijder Wicket en een Scout Trooper.
  • Deze Aanval op Endor bouwspeelgoedset bevat een LEGO® Star Wars™ speeder bike voertuig op een bouwplaat en een bouwbare boom, beide met een doel.
  • Ook inclusief 2 schieters en 4 raketten.
  • Kinderen zullen genieten van urenlang speelplezier en vrienden en familie uitdagen om te zien wie als eerste het doel van de tegenstander kan raken en het personage eraf kan gooien.
  • De Scout Trooper is voorzien van een nieuw helmelement en een opdruk van bovenlichaam en benen die nieuw is vanaf april 2019.
  • De speeder bike is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed.
  • De boom is ca. 11 cm hoog, 10 cm breed en 6 cm diep.

Onze winkels

Delft
Wagenberg