Avengers Ultieme Quinjet 76126

76126-1_545230405
Creëer de ultieme Quinjet en vecht tegen de vijanden van de Avengers!
LEGO adviesprijs: € 84,95 Onze prijs: € 69,95

Omschrijving

Sluit je aan bij de Avengers en vlieg de strijd tegen de Chitauri tegemoet in de set LEGO® Marvel Avengers 76126 Avengers Ultieme Quinjet. Deze geweldige jet is uitgerust met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, noppenschieters, verstelbare vleugels, draaiende rotors, een passagiersruimte die open kan en een achtervak dat open kan met daarin uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut en een noppenschietende trike. Deze populaire bouwspeelgoedset voor kinderen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor, allemaal met een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019, plus coole wapens om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen.

76126-2.jpg

  • Deze bouwbare superheldenspeelset is inclusief 6 Marvel Universe minifiguren die nieuw zijn vanaf maart 2019: Black Widow, Hawkeye, Rocket, Thor en 2 Chitauri.
  • Het ultieme Marvel Quinjet model bevat een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 2 noppenschieters, een passagiersruimte die open kan met 2 zitplaatsen voor minifiguren en wapenrekken, een achtervak dat open kan met daarin uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut en een trike, verstelbare vleugels en draaiende rotors.
  • De trike beschikt over een zitplaats voor een minifiguur en 2 noppenschieters.
  • Wapens: de 2 energiestokken van Black Widow, de pijl en boog van Hawkeye, het pistool van Rocket en de 2 blasters van de Chitauri, voor urenlang speelplezier boordevol fantasie.
  • De LEGO® minifiguren van Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor hebben een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.
  • Speel de beste actiescènes uit de Marvel Avengers films na met deze superhelden speelgoedbouwset.
  • De Ultieme Quinjet is ca. 12 cm hoog, 40 cm lang en 28 cm breed.

Onze winkels

Delft
Wagenberg