A-Tembo_Header_2020-3.jpg

**Vanwege de omstandigheden door het corona virus kan het wat langer duren voordat je je online bestelling ontvangt. Ook in onze winkels kan het af en toe erg druk zijn, houd daar ajb rekening mee als je bijv. voor losse onderdelen komt.**

Gratis_verzending79.jpg

Pakketpunt.jpg

De Hulkbuster: Ultron edition 76105

76105-1
Bouw de machtige Hulkbuster en toon hem aan al je vrienden!
LEGO adviesprijs: € 139,99 Onze prijs: € 129,95

free shipping Inclusief gratis verzending

Omschrijving

Bouw dit superheldenmodel en laat het daarna aan iedereen zien! Deze uiterst gedetailleerde versie van de Hulkbustermecha van LEGO® stenen heeft een draaibare romp, verstelbare vingers, armen, benen en voeten en elementen die oplichten in het donker. Kies uit 2 verwisselbare linkerarmen, waaronder een drilboorarm met beukfunctie, en activeer de LEGO lichtsteen op de borst. Deze LEGO Marvel Super Heroes De Hulkbuster: Ultron Edition is inclusief een displayplatform met extra bevestigingspunten voor verstelbare robotische constructiearmen en een bureau, plus een Iron Man Mark 43 minifiguur (nieuw vanaf maart 2018).

76105-2.jpg

  • Inclusief een Iron Man Mark 43 minifiguur, nieuw vanaf maart 2018.
  • De Hulkbuster heeft een hoofd dat naar boven geklapt kan worden, een draaibare borst, verstelbare vingers, armen, benen en voeten, een LEGO® lichtsteen op de borst, 2 verwisselbare linkerarmen (een gewone arm of een drilboorarm met beukfunctie) en 12 elementen die oplichten in het donker.
  • Activeer het lampje op de borst door op knop op de rug van de Hulkbuster te drukken.
  • Het platform heeft een Hulkbuster-informatieplaatje dat omhoog kan worden geklapt, plus 8 bevestigingspunten voor de 2 verstelbare robotische constructiearmen en een bureau met 2 bevestigde computerschermelementen en ruimte voor de bouwbare hotrodwagen en Veronicasatelliet.
  • Klik de reservearm van de Hulkbuster vast aan een van de robotische constructiearmen om hem netjes te kunnen uitstallen.
  • Ook inclusief een brandblusserelement.
  • Dit superheldenspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.
  • De Hulkbuster is ca. 25 cm hoog, 10 cm lang en 22 cm breed.
  • Het platform (zonder afneembare armen/bureau) is ca. 19 cm breed, 21 cm diep en 2 cm hoog.

Onze winkels

Delft
Wagenberg