A-Tembo_Header_2020-3.jpg

**Vanwege de omstandigheden door het corona virus kan het wat langer duren voordat je je online bestelling ontvangt. Ook in onze winkels kan het af en toe erg druk zijn, houd daar ajb rekening mee als je bijv. voor losse onderdelen komt.**

Gratis_verzending79.jpg

Pakketpunt.jpg

Mindstorms EV3 31313

Mindstorms EV3
Bouw je eigen robot of andere super creaties !
LEGO adviesprijs: € 399,99 Onze prijs: € 342,95

free shipping Inclusief gratis verzending

Omschrijving

Bouw je eigen robot of andere super creaties !Met de veelzijdigheid van het LEGO bouwsysteem in combinatie met de meest geavanceerde technologie die we tot nu toe hebben ontwikkeld, ontketen je de creatieve kracht van de nieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 set: bouw en programmeer robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen.
Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en breng ze tot leven met de eenvoudige, op iconen gebaseerde programmeerfunctie.
Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren, maar je kunt ook een gratis app downloaden en je robot bedienen via je smartphone of tablet.
Wil je creaties met anderen delen en inspiratie opdoen?
Log in op LEGO.com/mindstorms voor allerlei coole inhoud en maak kennis met een enorm online forum van andere LEGO MINDSTORMS fans.
De LEGO MINDSTORMS EV3 robotrevolutie is begonnen!

De EV3 mindstorms software is in het Nederlands.
lego31313-minstorms-set

Onze winkels

Delft
Wagenberg