Bericht

Op Hemelvaartsdag 30 mei is Mini Billund in Wagenberg extra lang geopend: van 10:00 tot 17:00!

(De winkel in Delft is 30 mei gesloten)

Spider-Man Auto Achtervolging 76133

Laat je kleuter genieten van een Spider-Man autoachtervolgingsavontuur!
LEGO adviesprijs: € 9,99 Onze prijs: € 7,95

Omschrijving

Bied je kind een spannende LEGO® Marvel Spider-Man rollenspelervaring als je hem of haar de bankrover Green Goblin laat achtervolgen in de set 76133 Spider-Man auto achtervolging. Deze LEGO 4+ set is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De Spider-Man speelgoedautobouwset bevat een cockpit met ruimte voor een minifiguur en spinrag met een spinnenweb eraan dat kan worden bevestigd aan Green Goblin's glider, plus een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers kunnen genieten van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw beginnende superheld het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen in een bekende LEGO Marvel wereld. Deze kleine LEGO Spider-Man speelset bevat 2 LEGO minifiguren, Green Goblin's bouwbare pompoenbom, plus elementen van een bankbiljet van $100 en een geldzak voor eindeloos creatief speelplezier.

76133-2.jpg

  • LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met LEGO stenen.
  • Inclusief 2 minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019: Spider-Man en Green Goblin.
  • Deze set bestaat uit een eenvoudig te bouwen Spider-Man auto met een cockpit voor Spider-Man, een uitlaat met Power Burst-element en spinrag met een te bevestigen spinnenweb, plus een startsteen-bouwplaat om je kind snel aan het bouwen en spelen te krijgen met superhelden in een LEGO® Marvel wereld vol actie.
  • Ook inclusief de glider van Green Goblin met verstelbare vleugels en bevestigingspunt voor het spinnenweb, plus een bouwbare pompoenbom met een Power Burst-element.
  • Accessoire-elementen: Green Goblin's geldzak en een gestolen biljet van 100 dollar.
  • LEGO® 4+ bouwsets laten je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
  • LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor fantasierijk bouwen.
  • Dit bouwbare superheldenspeelgoed is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
  • De Spider-Man auto is ca. 9 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed.

Onze winkels

Delft
Wagenberg