Bericht

Vanwege het grote succes van de crazy lego days liepen we erg achter met de orders, iedereen hartelijk dank voor het geduld. We zijn nu aan de laatste orders toe en kunnen nu ook weer onze online shop gaan aanzetten. Nog niet al onze artikelen zijn hier meteen weer terug te vinden, maar die zullen weer spoedig aangevuld zijn. 

Vliegende kwal duikboot 70610

70610-1
Neem het samen met Jay op tegen de duikboot in de vorm van een vliegende kwal met tentakels!
€ 26,95

Omschrijving

Neem het samen met Jay op tegen de duikboot in de vorm van een vliegende kwal met tentakels!

Strijd samen met ninja Jay tegen het haaienleger en bescherm de boot van Takuma tegen aanvallen van de duikboot in de vorm van een vliegende kwal met deze leuke set uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™. De duikboot is voorzien van een cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, draaiende poten, 2 knipraketten en bewegende 'giftige' tentakels. Inclusief een boot en 4 minifiguren met verschillende wapens om nog meer mogelijkheden te bieden tijdens gespeelde gevechten.

  • Inclusief 4 minifiguren: Jay, Takuma, Jelly en Hamerhoofd.
  • De duikboot in de vorm van een vliegende kwal is voorzien van een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, koepel, gedetailleerd dashboard, draaiende poten, 2 knipraketten, 2 draaiende rotors, 2 brandstofhouders, bewegende doorschijnend-oranje 'giftige' tentakels en doorschijnend-rode oogelementen.
  • De boot is voorzien van een vlag, peddel en 3 emmers.
  • Wapens: de strijdvlegel van Jay, de vissenspeer van Jelly en het vissenzwaard van Hamerhoofd.
  • Speel allerlei spannende scènes na uit DE LEGO® NINJAGO® FILM™.
  • De duikboot in de vorm van een vliegende kwal is ca. 21 cm hoog, 14 cm lang en 14 cm breed.
  • De boot is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 4 cm breed.

Onze winkels

Delft
Wagenberg